Over Morivita

Met Morivita opent Indecor de deur naar de toekomst

Met Morivita komt u, beste  uitvaartprofessional, terecht bij één van de grootste Europese specialisten in uitvaarttextiel. Al sinds 1976 produceert Indecor kistbekledingen, wades en opbaarbekledingen op maat van ieders budget en smaak. Morivita wordt het nieuwe kanaal waar u alle benodigdheden zal vinden die u nodig heeft om de kwaliteit van uw dienstverlening te blijven garanderen. Want dankzij het funerair textiel bouwde Indecor ook een uitgebreide kennis op over de inrichting van rouwkamers en technische ruimten.

Op de nieuwe Morivita website en webshop zal u als begrafenisondernemer  of andere dienstverlener in de funeraire sector daarom snel en efficiënt alle hulpmiddelen vinden die u nodig hebt, van stretcher over roltafel tot volledige koelcellen. In ons steeds groeiend assortiment uitvaartbenodigdheden zal u de eigen Indecor kistbekledingen en opbaarbekledingen terugvinden naast nieuwe producten zoals urnen, sierbeslag, body bags en ontsmettingsmiddelen. En dit op één plaats, met één druk op de knop.

Door de COVID-19 pandemie is het iedereen absoluut duidelijk geworden dat het leven een prachtig, doch kwetsbaar geschenk is. Als uitvaartprofessional staat u – net als het zorgpersoneel – in de eerste lijn om de menselijke tol van deze zware ziekte op te vangen. Onder druk van steeds wisselende maatregelen staat u uw klanten op een totaal andere wijze nabij en gebruikt u nieuwe werkprocedures om de kwaliteit van uw dienstverlening te garanderen

De jarenlange expertise van bedrijfsleider Geert Triest en zijn enthousiast en  uitgebreid team staat voor u klaar.  Arnoud, Katja, Karin en Christine zullen u met plezier helpen bij vragen of samen met u nieuwe producten ontwikkelen.

Want met Morivita vindt u een partner voor de dood én het leven.

Onze specialiteiten

Efficiënt werken kan enkel in een weldoordachte, ergonomisch aangepaste werkomgeving.

Morivita draagt – net zoals u – ergonomie hoog in het vaandel en biedt een uitgebreid assortiment aan til- en hefwerktuigen, handige en wendbare transportkarren en rugsparende mortuariuminrichting. Met de elektrische bodylift kan een lichaam moeiteloos worden opgetild en vervoerd tussen de verschillende werkoppervlakken en –ruimten in uw uitvaartbedrijf.

Morivita blijft ook kiezen voor de extra hoge Indecor – roltafel. Deze roltafel heeft bovendien een uittrekbare hoofdsteun waarmee u de tafel kan verlengen tot 220cm.  Omdat u als uitvaartprofessional met steeds langere en zwaardere personen wordt geconfronteerd, is het goed om weten dat u deze roltafel ook in extra brede of nog hogere uitvoeringen kan bestellen.

En ook voor deze buitenmaten kan een unieke en op maat gemaakte opbaarbekleding worden gemaakt in het vertrouwde Indecor atelier.

De COVID-19 pandemie heeft aan de hele wereld aangetoond dat er een directe relatie bestaat tussen hygiëne en gezondheid. Morivita wil u als professional in de funeraire sector ondersteunen om uw activiteit zo hygiënisch mogelijk uit te voeren. Want uw gezondheid en die van uw medewerkers en klanten staan ook voor ons voorop. Met de producten van onze leverancier, specialist in chirurgisch materiaal, zit u in elk geval safe! Voor meer informatie over de hygiënische oplossingen van Morivita kunt u ons steeds contacteren

Dankzij de jarenlange ervaring in funerair textiel van Indecor zit Morivita mee op de eerste rij om de culturele verschillen in de Belgische en internationale uitvaartsector op de voet te volgen.

Kistbekleding in glanzend satijn, rijkelijk voorzien van kant? Wallonië!

Prijsgunstige kistbekleding in eenvoudig katoen en traditionele modellen en kleuren met een streepje kant? Vlaanderen en Brabant!

Kistopbaring in prachtige interieurstoffen of natuurlijk katoen? Limburg!

Luxueuze kistbekleding in linnen of katoen en bescheiden luxe in satijn? Nederland, Zwitserland en Oostenrijk!

Uitbundige luxe met damastsatijn en decoratieve stoffen naast prijsgunstige eenvoud? Frankrijk!

Ecologisch vooruitstrevend in grote maten? Duitsland!

Satijn, linnen, katoen én tweedstof in alle kleuren en maten? Ierland!

Gelukkig heeft  Indecor voor alle klanten een gepaste oplossing in de maak. Voor meer informatie over de ruime keuze aan kistbekledingen bij Morivita kunt u ons steeds contacteren.

Naast de Wikkel-in wades ontwikkelde Indecor een exclusief assortiment funerair textiel voor baby’s. Morivita biedt u als uitvaartprofessional direct toegang tot dit unieke assortiment.

Speciaal ontworpen voor sterretjes – prematuur geboren en overleden kindjes – heeft Morivita een mini-cape, trappelzakje en knuffelzakje of knuffelmandje. Zacht breigoed en subtiel bedrukt en geborduurd katoen maken deze met zorg gemaakte producten extra waardevol en uniek op de Belgische markt.

In de ‘cuddle cot’ of opbaarwieg kunnen baby’s met zorg worden opgebaard en toch dichtbij hun mama’s en papa’s blijven.

Ook voor grotere kinderen tot 150cm bieden wij mooie kistbekledingen aan in wit satijn of taft en sober katoen. Ook unieke bekledingen kunnen op maat worden vervaardigd in eigen atelier in België.

Misschien volgde u ook de miniserie LEEF! van productiehuis Polar Bear op Eén? En zag u hoe het hoofdpersonage Anja (Joke Emmers) creatief omsprong met de vulling van een kussen?

Dit schuimige materiaal wordt bij het Morivita ‘productiehuis’ Indecor in massieve hoeveelheden gebruikt  als ecologische kussenvulling. In een volledig nieuwe vulinstallatie worden elke dag 500 kussens gevuld met deze  ‘agro-chips’ op basis van geëxpandeerde granen.

Een milieubewuste kussenkeuze, dus!

Voor een unieke en met de hand gemaakte opbaarbekleding van Indecor kan u vanaf nu ook bij Morivita terecht. Met één eenvoudige klik zal u één van de speciale Morivita preselecties kunnen reserveren, stofstalen aanvragen of een persoonlijk bezoek van onze interieurspecialist boeken. Tijdens dit persoonlijk bezoek zal u – net zoals Indecor al jaren voorstaat – een unieke keuze kunnen maken uit zorgvuldig geselecteerde interieurstoffen, dit zowel voor de aankleding van uw bestaande opbaartafel als voor de totale interieurinrichting van uw funerarium of rouwcentrum.

Bij Morivita vindt u natuurlijk ook een heel assortiment nieuwe opbaartafels, koeltafels en andere interieuroplossingen zoals sierkleden voor urnentafels en schragen, brancardhoezen, zitmeubelen en poefjes, sierkussens en nog veel meer. Alle funerair textiel wordt met zorg gesneden en geproduceerd  in het beproefde Indecor atelier.

Contacteer ons voor meer informatie!

Morivita wordt de exclusieve verdeler van de Indecor Wikkel-in wades in België. Uitgevoerd in prachtig linnen of subtiel katoenweefsel zijn deze luxewades u, als uitvaartondernemer, misschien minder vertrouwd.

Wie aan ecologisch en maatschappelijk verantwoord ondernemen belang hecht, heeft met onze Wikkel-in wades echter goud in handen. De gebruikte stoffen worden zorgvuldig geselecteerd bij befaamde Belgische en Europese weverijen, met de hand gesneden en verwerkt met een luxueuze sierzoom en daarna zorgvuldig verpakt. In de verpakking zit ook een gebruiksvriendelijke handleiding. Voor de Wikkel-in Heritage wade in het bijzonder wordt een  ongebleekt en natuurlijk linnen van 100% Belgische en biologische oorsprong gebruikt; deze stof is GOTS-gecertificeerd en beantwoordt dus aan de hoogste eisen op het gebied van ecologie.

Voor meer informatie over de andere Wikkel-in wades en bijpassende producten, contacteer ons.